Sabbiadoro kemping

Kemping Sabbiadoro

Lignano Sabbiadoro városrészen helyezkedik el, hatalmas területen. A kemping egésze rendezett, rengeteg zöld fa, bokor nyújt kellemes árnyékot. 

Lakókocsis nyaralás Lignanoban

A kemping két részből áll, melyeket egy út választ el egymástól. A szolgáltatások azonban mindkét részen egyformán használhatók, elérhetők minden vendég részére.

Lakókocsis nyaralás Lignanoban

3, élményelemekkel rendelkező medence, több játszótér, felnőtt és gyermek animáció, étterem, bár, szupermarket, fitneszterem, kerékpárkölcsönzés, saját tengerpart, kihelyezett napernyők és napágyak, tengerparti bár.

Lakókocsiink a kemping tengerparthoz közelebb eső részén fekszenek, csendes, nyugalmas helyen. Közelükben vizesblokk, melyet folyamatosan tisztán tart a kemping személyzete.

Lakókocsis nyaralás Lignanoban

 

A saját tengerpartot kis sétával érjük el, ahol a széles homokos part, gyönyörű tiszta, lassan mélyülő víz mellett, vízi sportok sokasága is kipróbálásra vár.

Lakókocsis nyaralás Lignanoban

A tengerparton modern bár várja a vendégeket, finom falatokkal, frissítő italokkal, olasz kávéval. Térítés ellenében egy medencében is hűsölhetünk.

Lakókocsis nyaralás LignanobanA kemping éttermében reggeli, félpanzió és teljes panzió befizetésére is van lehetőség! A felszerelt szupermarketben pedig minden szükségeset beszerezhetünk.

6 db lakókocsink klímával ellátott,kényelmes szállást biztosít a nyaralás idejére. Konyháink felszereltek, a főzéshez és tálaláshoz szükséges eszközöket tartalmazzák. A parcelláknál vízvételi lehetőség van!  A víz, fogyasztásra alkalmas!

 

A kempingben magyar nyelvű gondnok segíti a vendégek érkezését, takarítja a lakókocsikat és átadja azokat a vendégek részére.