Hotel Adria – Kisállat barát

ÁLLATBARÁT SZOBÁK

Szállodánkban szívesen látunk mindenfajta háziállatot, hogy vendégeink együtt élvezhessék kedvencükkel a vakációt. Sőt, meleg fogadtatásban részesítjük a négylábú kedvenceket: érkezéskor az utazásban elfáradt és megéhezett kiskutyákat egy ingyenes étkezéssel várjuk a szobában, ami bizonyosan ízleni fog nekik. A szobában a kutyus méretének megfelelő fekhely és etető- és itatótálka várja őt. Ezenkívül élvezhetik a szálloda tágas kertjét, ráadásul majdnem minden szobához tartozik egy tágas erkély is.

 

AGILITY PÁLYA

Minden négylábú kis barátunk élvezheti a kertben levő felszerelt, árnyas, elkerített kutyafuttatót, ahol kedvére szaladgálhat és ugrálhat.

 

SUNNY PET KISÁLLATSTRAND

A szállodától mindössze 500 méterre található szabad strand, ahová mindenkinek magának kell vinnie saját napernyőjét és egyéb felszerelését, kutyával is látogatható. Aki viszont a jól felszerelt kisállatstrandot választaná, a 19. sz. iroda mellett megtalálja a SUNNY PET Strandot! Ennek elkerített területe napernyőkkel és nyugágyakkal, kutyazuhannyal és a vízbe vezető ösvénnyel ideális megoldás kutyások számára, csupán 500 méterre a szállodától. A szálloda vendégei kedvezményes áron vehetik igénybe a Sunny Pet kisállatstrandot.

 

ÁLLATORVOSI ÜGYELET

Ha biztos akar lenni abban, hogy négylábú barátai is jól érzik magukat és biztonságban vannak a nyaralás alatt, kérje tőlünk az ügyeletes állatorvos számát, illetve ha arra van szükség, Lignano Sabbiadoro kutyaszittereinek elérhetőségét.