Hotel Adria – Kényeztetés

 

REGGELI

Úgy gondoltuk, hogy a reggelinek mindent tartalmaznia kell, amivel jól el lehet indítani a napot. Torták, kekszek, croissant, briós, különböző kenyérfélék, lekvár, joghurt, gyümölcslevek, felvágott, sajt, bacon – csak hogy néhány dolgot említsünk a választékból. Külön gyereksarok sok finomsággal és édességgel, a kicsik kedvenceivel. Akiknek fontos az egészséges étkezés, azoknak kialakítottunk egy bio-reggelizősarkot. És ne feledkezzünk el a kávésarokról sem, amelynek használata szintén benne van az árban!

 

FÉLPANZIÓ

A félpanzió a reggelit és a vacsorát (vagy vacsora helyett az ebédet) tartalmazza. Az utóbbi étkezésnél választható első és második fogás, és bőséges zöldségválaszték és desszert áll vendégeink rendelkezésére.

 

TELJES PANZIÓ

A teljes panzió napi 3 étkezést tartalmaz: reggelit, ebédet és vacsorát. Minden nap választható első és második fogás, ezenkívül bőséges zöldségválaszték és desszert áll vendégeink rendelkezésére.

 

ALL INCLUSIVE

Tökéletesen gondtalan vakációra vágyik? Válassza az all inclusive szolgáltatást. Ebben a reggelin, ebéden és vacsorán kívül benne van az egész napi víz- és kávéfogyasztás, és az étkezésekhez felszolgált innivalók is.