Hotel Adria – Család

 

CSALÁDI SZOBÁK 

Családi szobáink gyerekek számára is tökéletesen megfelelnek. Kérésre mindent tudunk biztosítani, amire szüksége lehet, ha kisgyerek(ek)kel utazik: összecsukható kiságy fulladásbiztos párnával, plusz gyerekágy magasított oldallappal leesés ellen, sámli, hogy a kicsik elérjék a mosdót, cumisüveg-melegítő, pelenkázó, gyerekkád, wc-szűkítő, éjjeli fény. Illetve, az egész család nyugodt pihenése érdekében választhat összenyitható családi szobát is.

 

JÁTSZÓSZOBA ÉS JÁTSZÓTÉR

A kerti csúszda és játszótér mellett kialakítottunk egy játszószobát is könyvekkel, játékokkal, rajzolási lehetőséggel, Play Stationnel.

 

SZOPTATÓHELYISÉG, PELENKÁZÓ

A szobákon kívül a szálloda közös helyiségeiben is rendelkezésre áll minden a gyerekek számára. A kisebb és nagyobb gyerekeknek való játszóhelyiségeken kívül a szállodában található pelenkázóval ellátott szoptatóhelyiség kiskáddal és kérésre cumisüveg-melegítővel.

 

GYEREKMENÜ

Fontos, hogy egy szálloda gondoljon a kisebbek étkezésére is. Mi különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy a gyerekek egészséges dolgokat egyenek, méghozzá örömmel. Az étterem a kicsik számára fél órával korábban nyit, az anyukák kényelmes Play etetőszékben etethetik meg a kicsiket. Szakácsunk minden nap főz számukra külön só nélkül készített erőlevest, zöldségpürét, zöldséglevest, kifejezetten a gyerekeknek kigondolt menüt. Akinek bármilyen ételallergiája van, nálunk számíthat rá, hogy megoldjuk az ő étkezését is.

 

JUNIOR VIDÁMPARK

Ami a szórakozást illeti, jó szívvel ajánljuk a Junior Vidámparkot. Ha a nyaralás több mint 7 éjszakát tart, minden gyerek (és ha úgy alakul, egy felnőtt kísérő) korlátlanul, ingyenesen használhatja egész nap a vidámpark minden játékát. Ha a nyaralás rövidebb ideig tart, akár csak egy éjszakát, minden gyerek kap egy ajándék jegyet egy vidámparki játékra!

 

GYEREKBICIKLI ÉS GYEREKÜLÉS BICIKLIRE

Lignano híres a sok zöldterületéről, és a bicikli az a közlekedési eszköz, amellyel a legkényelmesebben be lehet járni a parkokat és fel lehet fedezni a legeldugottabb helyeket is – természetesen a gyerekekkel együtt! A szállodában van bicikliülés és sisak kisgyerekek számára, nemkülönben gyerekbiciklik, hogy ők is élvezhessék a biciklizés örömeit. Ha az esti séta idejére a gyerekek elfáradnának, a szülők rendelkezésére állnak babakocsijaink, hogy nyugodtan körülnézhessenek az esti forgatagban a gyerekekkel együtt.

 

KÉK ZÁSZLÓS STRAND

Nagy, homokos strandok, modern és jól felszerelt strandépületek, sekély tenger, biztonságos és mindenekelőtt tiszta vízzel. Egyebek között ezek azok a jellemzők, amelyek miatt Lignano Sabbiadoro kiérdemelte a Kék Zászló minősítést, ami az egészséges és tiszta víz szinonimája, és a Zöld Zászlót, ami pedig azt jelzi, hogy a strand ideális választás családi nyaraláshoz. Mi ebben is gondolunk vendégeinkre: ha babakocsival akarnak a strandra menni, kérjenek az aszfaltösvény mellett elhelyezett napernyőt.